Bylinková sůl od věhlasného výrobce balsamický octů Acetaia Malpighi je vyrobena z mořské soli ochucené balsamickým octem a skvělé kombinace bylinek a koření.
Tradiční omáčka z Piemonte pro přípravu oblíbeného zapečeného italského chleba Bruschetta. Můžete využít i pro přípravu pizzy, rozota, nebo italských těstovin.
Černé francouzské olivy z oblasti Provence jsou bez nálevu a ochuceny provensálským kořením a olivovým olejem, což jim dodává velmi specifickou výraznou chuť.
Francouzské zelené olivy Lucques z oblasti Provence-Languedoc, naložené v nálevu a nevypeckované, aby si zachovaly co nejlépe svoji strukturu a výjimečnou chuť.
Extra panenský olivový olej vyrobený z oliv vypěstovaných na nejlepších parcelách v lokalitách Languedoc a Provence, který je v krásném skleněném džbánečku.
Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Výrazný redukovaný vinný ocet doplněný o velkou dávku vzácného výběrového šafránu dal vzniknout velmi unikátnímu světlému aromatickému balsamickému octu.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací