Omáčka Arrabbiata, Alfieri
Kód: 660007-000-180Související produkty
Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Luxusně poladěný balíček pro náročné gurmány. Vhodný také jako firemní dárek daňově uznatelný.
Dárkový balíček prémiových delikates z Francie. Vhodný jako firemní balíček daňově uznatelný
Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.
Degustační balíček kakaových lanýžů Mathez. Nechte se nést na rozmanité vlně dokonalých chutí. Vhodný jako firemní dárek daňově uznatelný.
Detailní popis produktu
Tradiční omáčka italské společnosti Alfieri je pikantní omáčka vhodná pro přípravu těstovin. Základem jsou italská rajčata, chilli papričky, ale česnek a kvalitní olivový olej.
Omáčku můžete použít také jako základ při přípravě italských těstovin, na pizzu, nebo složitějších omáček.
Složení: Italská rajčata, cibule, chilli, extra panenský olivový olej, mrkev, cukr, sůl, česnek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Delikatesy ostatní |
---|---|
Producent (výrobce): | Alfieri |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 180 g |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
Rajčatová omáčka se zeleninou a olivovým extra panenským olejem výrazně ochucená bílými lanýži.
Zelené italské pesto z bazalky GENOVESE D.O.P., kešu oříšků, extra panenského olivového oleje, piniových jader a sýrů.
Olivová tapenáda je vyrobena podle tradičního provensálského receptu a lze jí použít jako skvělou pomazánku na tousty, sendviče i do těstovin, salátů nebo pizzy.
Bazalkové pesto z velmi kvalitních francouzských surovin. Chuti dominuje olivový olej z oliv lokality Languedoc a Provence, čerstvá prvotřídní bazalka a česnek.
Červené pesto ze sušených rajčat, extra panenského olivového oleje, bazalky pyšnící se označením Genovese D.O.P., rajčat, kešu oříšků a pinových jader.
Špagety vyrobené tradičním italským způsobem z tvrdozrnné pšenice bez použití vajec.
Bylinková sůl od věhlasného výrobce balsamický octů Acetaia Malpighi je vyrobena z mořské soli ochucené balsamickým octem a skvělé kombinace bylinek a koření.
Bílé jemné cibulky marinované ve vinném octu, ochucené cukrem, solí , bylinkami a naložené v extra panenském olivovém oleji.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alfieri je italská společnost vyrábějící tradiční lokální delikatesy té nejvyšší kvality. Společnost Alfieri nalezneme v severní Itálii, oblasti Piemonte, mezi Turínem a Benátkami.
Delikatesy Alfieri jsou vyráběny z lokálních surovin co nejšetrnější cestou. Tím jsou zachovány nejen důležité výživné látky, ale také aromatické i chuťové vlastnosti použitých surovin. Delikatesy mají široké využití v gastronomii. Nakládanou zeleninu můžete použít jako předkrm, nebo k dochucení hlavních pokrmů, omáčky a pesta k domácím těstovinám a ovoce při výrobě dezertů. Olivové oleje ochucené lanýžem přinesou typickou chuť vašim salátům i masovým pokrmům.
Těstoviny společnosti Alfieri jsou vyrobeny podle starých receptů piemontských žen. Jedná se o vaječné těstoviny, takže další přísadou jsou vejce lokálních farmářů. Specialitou společnosti je dlouhé sušení těstovin, které probíhá při pokojové teplotě 12-24 hodin, díky kterému si těstoviny mohou uchovat velmi vysoké procento výživných látek.