Červené pesto, Alfieri
Kód: 660049-000-180Související produkty
Detailní popis produktu
Červené pesto ze sušených rajčat, extra panenského olivového oleje, bazalky pyšnící se označením Genovese D.O.P., rajčat, kešu oříšků a pinových jader ochucené solí, cukrem a vinným octem je opravdová delikatesa.
Hodí se samozřejmě na těstoviny či bramborové noky, které pak stačí posypat parmezánem nebo ho můžete použít na pomazání baget, toustů a při výrobě wrapů i na dochucení salátů.
Složení*: olivový olej, sušená rajčata, bazalka GENOVESE D.O.P., rajčata, kešu oříšky, extra panenský olivový olej, sůl, piniová jádra, vinný ocet, cukr.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Delikatesy ostatní |
---|---|
Producent (výrobce): | Alfieri |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 180 g |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Alfieri je italská společnost vyrábějící tradiční lokální delikatesy té nejvyšší kvality. Společnost Alfieri nalezneme v severní Itálii, oblasti Piemonte, mezi Turínem a Benátkami.
Delikatesy Alfieri jsou vyráběny z lokálních surovin co nejšetrnější cestou. Tím jsou zachovány nejen důležité výživné látky, ale také aromatické i chuťové vlastnosti použitých surovin. Delikatesy mají široké využití v gastronomii. Nakládanou zeleninu můžete použít jako předkrm, nebo k dochucení hlavních pokrmů, omáčky a pesta k domácím těstovinám a ovoce při výrobě dezertů. Olivové oleje ochucené lanýžem přinesou typickou chuť vašim salátům i masovým pokrmům.
Těstoviny společnosti Alfieri jsou vyrobeny podle starých receptů piemontských žen. Jedná se o vaječné těstoviny, takže další přísadou jsou vejce lokálních farmářů. Specialitou společnosti je dlouhé sušení těstovin, které probíhá při pokojové teplotě 12-24 hodin, díky kterému si těstoviny mohou uchovat velmi vysoké procento výživných látek.