Bílý ocet Chefs´ Chardonnay, Delouis
Kód: 630002-052-250Související produkty
Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Degustační balíček kakaových lanýžů Mathez. Nechte se nést na rozmanité vlně dokonalých chutí. Vhodný jako firemní dárek daňově uznatelný.
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Luxusně poladěný balíček pro náročné gurmány. Vhodný také jako firemní dárek daňově uznatelný.
Degustační balíček italské společnosti Alfieri. Možný jako firemní balíček daňově uznatelný.
Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.
Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.
Detailní popis produktu
Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay a koncentrovaného vinného moštu. Výborná alternativa běžného octa.
Použijete jak do vařeni, tak na saláty nebo třeba i tlačenku.
Složení*: vinný ocet, koncentrovaný vinný mošt 25%. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Chardonnay |
Tmavý balsamický krém s příchutí lesního ovoce pro dochucování dezertů a salátů. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena IGP".
Tmavý balsamický krém s příchutí bílých lanýžů pro dochucování salátů, těstovin a rizot. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena IGP"
Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.
Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.
Balsamický ocet Divino se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octu, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Balsamický ocet z Modeny se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octa, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.