Aceto balsamico Balsamo di Mela, Acetaia Malpighi
Kód: 630008-061-100Související produkty
Dokonalý gurmánský zážitek v podobě lahodných kakaových lanýžů, francouzských oliv, dijonských hořčic v doprovodu excelentního vína.
Luxusně poladěný balíček pro náročné gurmány. Vhodný také jako firemní dárek daňově uznatelný.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...
Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Degustační balíček italské společnosti Alfieri. Možný jako firemní balíček daňově uznatelný.
Červené víno z Bordeaux, v doprovodu francouzské hořčice, delikates a kakaových lanýžů Mathez v elegantní krabičce, Vám naaranžujeme do dárkové kazety.
Detailní popis produktu
Balsamo di Mela je jablečný ocet od rodinné společnosti Acetaia Malpighi zabývající se produkcí balsamických octů a je získaný z jablek podle dávných receptur z Modeny. Jedná se o prvotřídní produkt, který je vyrobený z namáčených jablek, která jsou uvařená a zkvašená. Balsamo di Mela zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Doporučujeme ke kuřecímu a krůtímu masu, zelenině, pečenému masu, sýrům a čerstvému ovoci. Jablečný ocet je navíc známý svými velmi blahodárnými účinky na organismus. Jeho pravidelná konzumace pomáhá posilovat imunitu a předcházet nemocem, dokáže též zkrátit trvání nemoci a v neposlední řadě zrychluje metabolizmus, čímž napomáhá hubnutí.
Složení*: koncentrovaná jablečná šťáva, jablečný ocet
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 100 ml |
Příchuť delikatesy: | Jablko |
Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.
Balsamický ocet z Modeny se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octa, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Balsamický ocet Divino se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octu, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Tmavý balsamický krém s příchutí bílých lanýžů pro dochucování salátů, těstovin a rizot. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena IGP"
Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.
Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.