Vellas, Strana 2
Vznik rodinného podniku Vognobles Vellas sahá až do roku 1929 v jižní Francii. Rodina vždy udržovala úzký vztah k přírodě a kromě pěstování vinné révy se starala o chov býků, koní, pěstovala obiloviny a olivovníky. Do svých vín se snaží vtisknout jedinečnou charakteristiku tamního terroiru.
Nicolas Vellas přišel s novým impulsem a podařilo se mu rozšířit vinice na úctyhodných 330 hektarů. Většina těchto pozemků je obhospodařována ekologicky, s úctou k zemi a životnímu prostředí. Díky neustálé práci na vinici se daří sbírat hrozny zdravé a v optimálním stupni zralosti.
Cílem Nicolase Vellase je produkovat vína s respektem k odrůdovým projevům, s otiskem terroiru a to díky mistrovskému přístupu jednotlivých vinařů s velkým srdcem.
Stránka 2 z 2 - 23 položek celkem