Zimní edice pralinek v plechové kazetě, Dulcioliva
Kód: 710015-125-300Související produkty
Detailní popis produktu
Italské čokoládové pralinky plněné různými hustými čokoládovo-oříškovými krémy v krásném zlatem zdobeném plechovém boxu. Každá pralinka je jednotlivě zabalená do celofánového obalu a barevně odlišena.
V balení naleznete ve skořápce z tmavé čokolády jemný čokoládovo-lískooříškový krém a pralinky složené ze směsi čisté tmavé a mléčné čokolády s náplní na bázi oříškového krému a gianduie.
Oříšky, které byly použity k výrobě pralinek, jsou výhradně z italské oblasti Piemonte a jsou proslulé svou kvalitou a výjimečnou chutí.
Složení*:Extra hořká čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma. Kakao: 51% min.), Krém s lískovými ořechy a nízkotučným kakaem 40%(cukr, rostlinné tuky, lískové ořechy 7%, sušené odstředěné mléko, nízkotučný kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin; vanilin), celý lískový ořech „Tonda Gentile Trilobata“ (7%). Může obsahovat stopy jiných ořechů.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pralinky a Ganache |
---|---|
Producent (výrobce): | Dulcioliva |
Země původu čokolády: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Hmotnost: | 300 g |
Odrůda kakaových bobů: | Směs (blend) |
Příchuť čokolády: | Oříškové pralinky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Dulcioliva je italská čokoládovna z Piemonte. Její založení se datuje k roku 1924. Mezi nejoblíbenější čokoládové delikatesy čokoládovny Oliva patří kromě nugátu hlavně čokoládové pralinky s křupavým obalem a krémovými náplněmi nejrůznějších příchutí, kterým samozřejmě dominují místní lískové oříšky. Nemůžeme ani opominout lahodné oříškové pasty, nebo tradiční sladké pečivo Panettone, které je v Itálii často spojováno s obdobím vánoc.
Dulcioliva zdokonalila své rodinné recepty k dokonalosti tak, aby její výrobky získali delší dobu trvanlivosti bez použití umělých přísad, konzervačních látek, hydrogenovaných rostlinných tuků a živočišných tuků jiných než kakaové máslo. K tomu jsou potřeba pouze ty nejkvalitnější suroviny. Třeba lískové ořechy používají pouze z okolí Piemonte odrůdy Tonda Gentile delle Langhe.