Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Další informace
Kategorie: | Bílé víno |
---|---|
Země původu vína: | Francie |
Oblast: | Vallée de la Loire |
Apelace (podoblast): | Savenniéres |
Barva: | Bílé |
Druh vína: | Suché |
Odrůda (-y): | Chenin Blanc |
Producent (výrobce): | Château d´Epiré |
Ročník: | 2019 |
Země výrobce: | Francie |
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Francouzské víno Saint Aubin 1er Cru je bílé víno vyrobené z odrůdy Chardonnay. Toto suché víno s minerálním základem nese krásnou informaci o svém původu.

Sauvignon z Burgundska, vyrobený rodinným producentem Sorin Coquard

Bílé francouzské víno vyrobené z odrůdy Chardonnay v burgundské oblasti Chablis

Elegantní Riesling z Alsaska je suché víno s typickým projevem použité odrůdy Ryzlink rýnský.

Francouzské víno Valencay Symphonie je bílé víno žlutých třpytivých barev. Toto suché víno plné vůně citrusů a květů akátů má elegantní dochuť grepu a bylinek.

Bílé víno odrůdy Chardonnay z Burgundska pochází z produkce vinařství Jean Claude Rateau.

Francouzské víno Viognier L´exubérant je bílé víno čirého lesku s vůní květů a vyzrálého ovoce. Toto suché víno působí živě s jemnou minerální stopou v dochuti.

Námořnická lajna z francouzského Bordeaux vyrobená z odrůdy Sauvignon Blanc a Sémillon je suché bílé víno z našeho oblíbeného vinařství Bouillac
Související produkty

Vepřové pâté s velikými kousky opečeného masa ve vlastní šťávě ochucené bílým vínem s intenzivní chutí i vůní koření.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.