Detailní popis produktu
Další informace
Kategorie: | Bílé víno |
---|---|
Země původu vína: | Francie |
Oblast: | Bourgogne (Burgundsko) |
Apelace (podoblast): | Santenay |
Barva: | Bílé |
Druh vína: | Suché |
Odrůda (-y): | Chardonnay |
Producent (výrobce): | Domaine Roux |
Ročník: | 2020 |
Země výrobce: | Francie |
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Francouzské víno vyrobené z odrůdy Chenin Blanc apelace Savennieres AOC zařazené v Grand Cru Anjou. Šlechtěno 9 měsíců na dubovém sudu.

Francouzské víno z apelace Savennieres na Loáře je vyrobené z odrůdy Chenin Blanc v kategorizaci Grand Cru Anjou. Šlechtěno v 18 let starých dubových sudech.

Bílé víno z Burgundska, vyrobené z odrůdy Chardonnay pochází z produkce Domaine Roux.

Bílé víno ze srdce italského Toskánska vyrobené z odrůdy Vermentino.

Francouzské víno Viognier L´exubérant je bílé víno čirého lesku s vůní květů a vyzrálého ovoce. Toto suché víno působí živě s jemnou minerální stopou v dochuti.

Francouzské víno Château la Gentilhommiere Abymes Savoie je bílé víno s vůní žlutě dužnatého ovoce a bílých květů. Toto suché víno je kompaktní a harmonické.

Moravské zemské víno z vinařství Obelisk

Francouzské víno Riesling je suché víno s příjemným ovocným nádechem. Hrozny pocházejí ze starých vinic.
Související produkty

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Králičí paté s velkými kousky na cibulce opečeného masa v intenzivně okořeněné šťávě a rafinovaně doplněné o sladkou chuť sušených švestek.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.

Vepřové pâté s velikými kousky opečeného masa ve vlastní šťávě ochucené bílým vínem s intenzivní chutí i vůní koření.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.