Rum Clément VSOP Private Cask Heavy Charred 50,8%
Kód: 540031-000-070Související produkty
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Vepřové pâté s velikými kousky opečeného masa ve vlastní šťávě ochucené bílým vínem s intenzivní chutí i vůní koření.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.
Detailní popis produktu
Clément V.S.O.P. Private Cask Collection 50,8% je limitovaná edice Agricole Rhum z ostrova Martinik. Všechny složky zrály nejméně 4 roky v sudech z Limuzského dubu. Naplněno bylo pouhých 323 lahví v sudové síle. Sud po cognacu a mistrovství „Maitre du Chai“ dávají rhumu Clément V.S.O.P. Private CaskDoplňkové parametry
Kategorie: | Prémiové rumy |
---|---|
Producent (výrobce): | Clément |
Objem alkoholu: | 50,8% vol. |
Země původu destilátu: | Martinik |
Země výrobce: | Martinik |
Min. doba zrání: | Neuvedena |
Objem: | 0,7 l |
Rum Don Papa Baroko se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě.
Diplomático Mantuano je mimořádně vyvážený rum s komplexním chuťovým profilem
Cinabrio je lehký rum, který zrál minimálně 12 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon.
JM Rhum Vieux VSOP je směsí rumů, které se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny a zrají po dobu minimálně 4 let.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.
Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.
Indigo je lehký rum, který zrál minimálně 8 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu po bourbonu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.