Rum Clément Select Barrel
Kód: 540008-000-070Související produkty

Králičí paté s velkými kousky na cibulce opečeného masa v intenzivně okořeněné šťávě a rafinovaně doplněné o sladkou chuť sušených švestek.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.

Vepřové pâté s velikými kousky opečeného masa ve vlastní šťávě ochucené bílým vínem s intenzivní chutí i vůní koření.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě vepřové maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Terina z kančího masa s velkými kousky opečeného masa ve štávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem je opravdovou delikatesou pro všechny milovníky masa.
Detailní popis produktu
Clément Select Barrel je tradiční Agricole Rhum, který zrál v pečlivě vybraných sudech typu Barrel. Ty mu dodaly jemné vanilkové tóny, doprovázené citrusy, skořicí a stopou ořechů. Clément Select Barrel se hodí k přímému popíjení i do koktejlů.Doplňkové parametry
Kategorie: | Prémiové rumy |
---|---|
Producent (výrobce): | Clément |
Objem alkoholu: | 40% vol. |
Země původu destilátu: | Martinik |
Země výrobce: | Martinik |
Min. doba zrání: | Neuvedena |
Objem: | 0,7 l |

Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.

JM Rhum Vieux VSOP je směsí rumů, které se vyrábí ze šťávy cukrové třtiny a zrají po dobu minimálně 4 let.

Rum agricole z Martiniku s vyváženou hladkou chutí s tóny vanilky.

Rum Admiral Rodney je komplexní a harmonický, sladce ovocný s pikantním podtónem.

Rumy Cihuatán jsou ručně vyráběny ve stejnojmenném údolí v El Salvadoru, v destilerii, jež byla založena roku 2004 a je jedinou palírnou v zemi.

Indigo je lehký rum, který zrál minimálně 8 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu po bourbonu.

Vůně rumu se vyznačuje tóny vanilky a citrusového ovoce, zeleného jablka či dřeva. Chuť je zakulacená, s tóny koření, citrusů, dřeva a doteku kůže.

Cinabrio je lehký rum, který zrál minimálně 12 let systémem solera v sudech z amerického bílého dubu, které předtím obsahovaly bourbon.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.