29. července 2022 |
PROŠKOLENÝ PERSONÁL JE DOBRÁ VIZITKA KAŽDÉHO PODNIKU
Společným zájmem provozovatele restaurace a naším jsou spokojení zákazníci, kteří si dobře vychutnají služby restaurace. Pro dosažení těchto výsledků je zapotřebí mít nejen vynikajícího kuchaře a dobrou nabídku vín, ale rovněž co nejlépe proškolený personál. Jen takový dokáže hostům doporučit jídlo s dokonale harmonizujícím vínem, současně brát na zřetel individuální chuťové preference a navíc podat o víně komplexní informace.
SPOLEČNOST DOBRÁ VÍNA MÁ DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI V OBORU GASTRONOMIE
Snažíme se předat personálu restaurací v rámci našich podpůrných služeb co nejvíce zkušeností, aby služby restaurace odpovídaly i představám náročné klientely. Naše dlouholeté zkušenosti v oboru a spolupráce s mnoha prestižními restauracemi garantují maximální kompetentnost a velmi dobré výsledky.
KDE A KDY SE ŠKOLENÍ PERSONÁLU KONÁ?
Školení probíhá přímo v prostorách provozovny v době, která nejlépe vyhovuje konkrétnímu provozu. Po dohodě můžeme proškolit vaše zaměstnance i u nás, v degustačním sále společnosti Dobrá vína.