Pasquet Cognac L´Organic 04
Kód: 520020-000-070Související produkty
Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.
Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.
Králičí paté s velkými kousky na cibulce opečeného masa v intenzivně okořeněné šťávě a rafinovaně doplněné o sladkou chuť sušených švestek.
Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě slepičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem ze slepičího masa, solí a pepřem.
Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.
Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.
Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.
Detailní popis produktu
Oblast: Grande Champagne
Stáří: min.4 roky
Vůně: Intenzivní ovocné svěží tóny hrušek a hrozna
Chuť: Šťavnatá grepová a hroznová
Tělo: Svěží a podmanivé
Balení: 0,7l 40% v elegantním boxu
Náš tip: Šťavnatý 100% bio cognac plný ovoce.
Země původu: Francie
Alkohol: 40%
Chateau de Montifaud Reserve Speciale je luxusní cognac, který byl vytvořen na počest současného majitele Michela Valleta.
Francouzský koňak věků přináší jedinečný zážitek z pití. Podmanivá a dokonalá chuť pro milovníka ušlechtilých neřestí. Blend 50 – 100 let starých koňaků.
Koňak Favraud je vynikajícím koňakem od Favraud Cognac House
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.