Ovocný ocet s mangovou dužinou BIO, Delouis
Kód: 630001-050-250Související produkty
Kakaové lanýže z čokoládovny Mathez jsou oblíbenou sladkou delikatesou. Vybrali jsme elegantní řadu fantasie, ze které si vyberete svojí oblíbenou příchuť. Vhodné jako firemní...
Bílé víno, nebo červené víno Châteauneuf du Pape společně s italskými a francouzskými delikatesami a kakaovými lanýži nachystáme do elegantní dárkové kazety.
Elegantní dárkový balíček s růžovým vínem, černými olivami a plantážní mléčnou čokoládou Mangaro Michel Cluizel.
Degustační balíček italské společnosti Alfieri. Možný jako firemní balíček daňově uznatelný.
Rakouské víno z vinařství Marko Lukas Markowitsch je příkladem poctivé práce vinaře. Skvělá vína v doprovodu kvalitních delikates.
Bílé víno, červené víno, nebo růžové víno ze zámku Château les Fontenelles zabalíme společně s kakaovými lanýži do elegantního dárkového balení.
Bílé víno z vinařství Domaine Preignes le Neuf zabalíme společně s kakaovými lanýži Mathez do elegantní dárkové kazety.
Detailní popis produktu
Spojení jemného francouzského octa s mangovým pyré vytváří výbornou sladkokyselou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Mangový ocet je vhodným doplňkem k salátům, sýru, paštikám, terinám i masu.
Složení*: ocet 42%, mangové pyré 38% (mango 90%, cukr), cukr, arabská guma, konzervant: disiřičitan draselný. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Mango |
Tmavý balsamický krém s příchutí bílých lanýžů pro dochucování salátů, těstovin a rizot. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena IGP"
Tmavý balsamický krém s příchutí lesního ovoce pro dochucování dezertů a salátů. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena IGP".
Tradiční balsamický ocet Saporoso od společnosti Acetaia Malpighi je vytvořen zvláště pro konzumenty upřednostňující vysokou kvalitu balsamického octa.
Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Balsamický ocet z Modeny se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octa, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.
Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.
Tmavý jemný krémový dochucovací prostředek pro běžné vaření i pro dochucování pokrmů. Je vyroben ze základního balsamického octa "Aceto balsamico di Modena".
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.