Ovocný ocet s malinami BIO Delouis
Kód: 630001-062-250Související produkty

Luxusně poladěný balíček pro náročné gurmány. Vhodný také jako firemní dárek daňově uznatelný.

Degustační set Bordeaux vín z produkce Vignobles Robin v souznění s masovou terinou St. Christoph a pesta Alfieri

Francouzské kakaové lanýže v elegantním, zlatém plechovém válci jsou balené ve dvou samostatných sáčcích. Obdarujte své blízké půlkilovou náloží jemných lanýžů.
Detailní popis produktu
Spojení jemného francouzského octa s malinovým pyré vytváří výbornou omáčku s ovocnou chutí. Její použití v kuchyni je široké a pokrmy překvapivě dochutí a ozvláštní.
Mangový ocet je vhodným doplňkem k salátům, sýru, paštikám, terinám i masu.
Složení*: ocet 42%, malinové pyré 35%, cukr, arabská guma, konzervant: disiřičitan draselný. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Delouis |
Země původu delikatesy: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Maliny |

Balsamický ocet Divino se získává z hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octu, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech.

Fíkový balsamický ocet je vytvořený spojenim proslulého "Aceto Balsamico di Modena IGP" a fíků z jižní Itálie. Tmavý vinný ocet s výraznou sladkou chutí fíků.

Luxusní bílý jemný balsamický ocet zrající v soudcích z jasanového dřeva po dobu 5 let. Skvěle harmonizuje se zeleninovými pokrmy, masem i saláty.

Vinný bílý octový krém pro dochucování dezertů, salátů, rizot a sýrů. Je vyroben z koncentrovaného hroznového moštu a bílého vinného octa.

Prvotřídní jablečný balsamický ocet podle dávných receptur z Modeny zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.

Jemný francouzský vinný ocet vyrobený z odrůdy Chardonnay. Výborná alternativa běžného octa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Delouis je francouzská rodinná společnost, která v roce 1885 začala s výrobou vinných octů. Následně rozšířila svou produkci o kvalitní omáčky, majonézy a proslulé francouzské hořčice.
Dnes stejně jako v minulosti se společnost snaží přistupovat k výrobě delikates inovativním způsobem při zachování maximálního respektu k tradičním francouzským recepturám. Společnost je věrná filozofii „ The natural quality“. To znamená, že se snaží o dosažení nejvyšší kvality svých úžasných výrobků s respektem k přírodě.
Tradiční francouzské hořčice neodmyslitelně patří k francouzské gastronomii stejně jako kvalitní vína.