Dobrá Vína - víno, eshop, prodej, obchod, moravská, francouzská vína - Dobrá Vína new

Výrazné slevy pro stálé zákazníky

 

Pro naše stálé zákazníky máme připraveny věrnostní slevy.

Jakmile u nás zákazník nakoupí zboží v součtu za 30 000 Kč s DPH, dostane u nás natrvalo statut stálého zákazníka

O této chvíle se zákazníkovi při přihlášení ke klientskému účtu v e-shopu zobrazují zvýhodněné ceny, za které může nastálo a bez omezení nakupovat.

Zvýhodnění ceny se u jednotlivých produktů liší. Sleva se pohybuje v rozmezí 5% - 23%.

 

Stálým klientům přidáváme k objednávkám bonusové dárky a při pravidelné spolupráci od nás významní klienti dostávají jako odměnu také vstupenky na některé z našich tematických degustací.

Zpět na výpis
Interaktivní výběr
Pomoc s výběrem+

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Víno-skvost
14. 6. 2017

Víno-skvost

Proč pít tak skvostný nápoj jako je víno?
Důvodů je mnoho a stále budou přibývat.

Velký ročník
4. 5. 2018

Velký ročník

Velký ročník nese označení ten ročník, kdy souhrn všech vlivů působící na vinici a vinnou révu během celého roku je nejdokonalejší. Vína mají velký potenciál k uskladnění a jsou díky extrémně komplexní textuře již předurčena ke skladování. Tím si získají pestrou škálu chutí během celého procesu zrání na lahvi.

Jak si vybrat víno
19. 5. 2018

Jak si vybrat víno

Nevíme, jestli Vás to uklidní, ale ani většina Francouzů se ve svých vínech nevyzná tak, aby si ho dokázali vybrat a zaručeně si pochutnali. Zkusíme Vám trochu pomoci nahlédnout do komplikovaného systému, ale nejdříve Vám nabídneme rychlou radu pro výběr podle typu vína, abyste mohli u nás nakoupit a pak pokračovat ve studiu již s plnou sklenicí pro Vás lahodného vína. Garantujeme Vám sice kvalitu u nás prodávaných vín, ale co konzument to jiný vkus, takže je třeba zjistit, co chutná právě Vám.

Podávání vína
28. 10. 2018

Podávání vína

K hezkému zážitku a k radosti nestačí pouze víno nachladit, otevřít a jen tak vypít. K dokonalosti daného okamžiku a vychutnání vína v jeho plné kráse je potřeba trochu více. S vínem se musí umět zacházet, otvírat při správné teplotě, odhadnout dobu dekantace před konzumací, zvolit ten správný typ sklenky a samozřejmě i pokrm.

KAM DÁL?