Mléčná čokoláda - plantáž Mangaro 50%, Michel Cluizel, Michel Cluizel
Kód: 700008-005-070Související produkty
Detailní popis produktu
Jemná mléčná čokoláda je vyrobená z kakaových bobů z plantáže Mangaro, která se nachází v údolí řeky Sambirano na severo západě Madagaskaru. Pěstují se zde vysoce aromatické kakaové boby variety Criollo.
- Mangaro Lait 50% (Madagaskar)
Ve společnosti Dobrá vína pozorujeme v chuti této mléčné čokoládě tóny karamelu, exotického ovoce, perníku a medu. Její sametová chuť vás bude doprovázet ještě dlouhou dobu po její degustaci.
Nutriční hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 2523,773 kj / 603,77 kcal |
Tuky | 46,39 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 28,84 g |
Sacharidy | 38 g |
z toho cukry | 31,6 g |
Bílkoviny | 10,32 g |
Sůl | 0.28 g |
Složení*: plnotučné sušené mléko, kakao, třtinový cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, lepku a mléka.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tabulková čokoláda |
---|---|
Producent (výrobce): | Michel Cluizel |
Typ čokolády: | Mléčná |
Země původu čokolády: | Francie |
Země výrobce: | Francie |
Kakaová plantáž: | Mangaro (Madagaskar) |
Obsah kakaa: | 50% |
Hmotnost: | 70 g |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
Příchuť čokolády: | Mangaro Lait |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Michel Cluizel je francouzská čokoládovna založená roku 1948 v jižní Normandii. Čokoláda Michel Cluizel je celosvětově proslavená svými čokoládami, které vyrábí z těch nejlepších kakaových bobů z různých světových plantáží. Michel Cluizel pro vás vybírá kakaové boby z unikátních plantáží a přináší vám možnost degustovat čokoládu s deklarovaným původem označeným jako Premier Cru, stejně tak, jako se označují dobrá vína.
Čokoláda Michel Cluizel je opravdu výjimečná. Vybírat můžete z celé řady čokoládových produktů. Objevte výtečnou chuť tabulkové mléčné čokolády, hořké čokolády, nebo ochucené čokolády, které jsou ručně sypané ořechy a ovocem. Bílá čokoláda vás jistě uchvátí jemnou chutí kakaového másla. Michel Cluizel se také proslavil výrobou čokoládových bonbónů a pralinek.
Michel Cluizel si nechal patentovat ochrannou známku Noble Ingredients (vznešené suroviny), což znamená, že ve svých výrobcích používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoliv příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo řepného cukru, přírodní Burbon vanilku namísto vanilinu a dokonce nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů, některé dokonce v bio kvalitě.