Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Další informace
Kategorie: | Bílé víno |
---|---|
Země původu vína: | Francie |
Oblast: | Languedoc Roussillon |
Apelace (podoblast): | Côtes du Roussillon |
Barva: | Bílé |
Druh vína: | Suché |
Odrůda (-y): | Grenache Blanc, Macabeo |
Producent (výrobce): | Vignerons Catalans |
Ročník: | 2018 |
Země výrobce: | Francie |
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Francouzské víno Sauvignon Gros Manseng je bílé víno s jasně žlutou barvou a zelenkavými odlesky. Toto polosuché víno s nezaměnitelnou vůní je živé a šťavnaté.

Bílé víno z věhlasného zámku Château Pape Clement je vyrobené v odrůdovém poměru 50 % Sauvignon blanc, 40 % Sémillon, 10 % Sauvignon gris.

Francouzské víno Crozes Hermitage z vinařství Domaine Betton je bílé víno vyrobené z odrůdy Marsanne. Suché víno květnaté vůně s rozmanitou chutí.

Francouzské víno z apelace Savigny les Beaune je vyrobené z odrůdy Chardonnay. Suché víno z rodinného vinařství v Burgundsku.

Francouzské víno Riesling je suché víno s příjemným ovocným nádechem. Hrozny pocházejí ze starých vinic.

Francouzské víno Pinot Gris Eichberg je bílé víno zařazené v jakostní kategorizaci Grand Cru. Toto suché víno má plnou a silnou chut s příjemnou kyselinou.

Francouzské víno Ventoux AOC Terre d´ailleuls zrálo v barikovém sudu. Toto suché víno si zamilujete díky své aromatice. Bílé víno je příjemně plné.

Bílé víno vyrobené z odrůdy Chardonnay ve věhlasné lokalitě Chablis v Burgundsku.
Související produkty

Terina ze srnčího masa obsahuje veliké kousky opečeného masa ve šťávě ochucené restovanou cibulkou a calvadosem a je delikatesou pro všechny milovníky masa.

Projev tohoto pâté opravdu evokuje vesnici. V chuti dominuje výrazně pečené vepřové maso, restovaný česnek a koření.

Jemné ale přesto výrazné drůbeží pâté z pečených drůbežích jater, vyvážené lehce vepřovým masem a celkově prostoupené chutí jalovce.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního lososa, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Rillette je francouzská specialita. Na malé kousky natrhané v tomto případě králičí maso. Chuť masa je zvýrazněná pouze výpekem z vepřového masa, solí a pepřem.

Jemná terinka z masa uzeného i přírodního pstruha, kde malé kousky masa spojuje lahodný jemný krém ze smetany a vajec.

Kachní paté d'Amiens obsahuje opečené maso, které je ve větších kouscích a snoubí se zde masa kachní, králičí, vepřové a drůbeží játra ochucená rozmarýnem.

Konfitovaná cibule je zkaramelizovaná cibule marinovaná ve víně, což dohromady vytváří skvělou harmonii a přímo vybízí k mnoha dalším kombinacím.