Detailní popis produktu
Další informace
Kategorie: | Červené víno |
---|---|
Země původu vína: | Španělsko |
Oblast: | Castilla y Leon |
Apelace (podoblast): | Ribera del Duero |
Barva: | Červené |
Druh vína: | Suché |
Odrůda (-y): | Tempranillo |
Producent (výrobce): | Bodegas Nabal |
Ročník: | 2018 |
Země výrobce: | Španělsko |
Objem: | 0,75 l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Francouzské víno vyrobené z odrůdy Cabernet Sauvignon a Merlot je červené víno z oblasti Bordeaux. Suché víno komplexní a dobře vyvážené.

Červené víno z oblasti Graves AOC je vyrobené na zámku Haut Gagnan. Použité odrůdy při výrobě tohoto suchého vína jsou Cabernet Sauvignon a Merlot.

Francouzské víno Crozes Hermitage Roche Pierre je červené víno s projevem jemného koření, cukrovinek a rybízového sirupu. Toto suché víno má ovocnou texturu.

Červené víno vyrobené z odrůdy Grenach Noir a Syrah ve vinařství Belot. Francouzské suché víno.

Italské víno Barbera d´Asti je červené víno rubínové barvy s ovocnými tóny a doteky koření. Toto suché víno má svěží texturu kyselin a harmonické kyseliny.

Červené víno Pinot Noir, neboli Rulandské modré je vyrobené v souladu s přírodou Jaroslavem Springerem v Bořeticích.

Francouzské víno ze světově známé oblasti Bordeaux je suché víno vyrobené z odrůdy Cabernet Sauvignon, Merlot a Petit Verdot.

Francouzské víno Château Gontet Robin je červené víno s příjemnými tóny zralého ovoce a kouře. Chuť vína je suchá a šťavnatá s nuancemi bobulového ovoce
Související produkty

Mléčná tabulková čokoláda, z guatemalské plantáže u jezera La Laguna, nese rovnováhu mezi tóny cappuccina a horké čokolády s tóny lískových ořechů a toastu.

Mléčná tabulková čokoláda Michel Cluizel s obsahem kakaa 51 % nese tóny karamelového másla, červeného ovoce a kořenité kakaové příchutě.

Mléčná tabulková čokoláda Grand Lait 45 % je exkluzivní čokoláda s hladkou, sametovou texturou a jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

Mléčná 50 % tabulková čokoláda je krémově hladké konzistence a lahodné chuti s jemnými tóny karamelu, exotického ovoce, perníku a medu.

Hořká 73 % tabulková čokoláda hladké konzistence je bohatá na pražené, kořeněné a bylinné tóny v doprovodu tropického ovoce a lékořice.

Výjimečná bílá čokoláda je vyrobená ve francouzské čokoládovně Michel Cluizel. Chuť této čokolády je máslově krémová a příjemně nasládlá.

Tmavá tabulková čokoláda 70 % z brazilských plantáží je plná výrazné chuti s tóny praženého kakaa, sušeného a červeného ovoce a pikantností.

Hořká tabulková čokoláda Michel Cluizel s obsahem kakaa 70 % má velmi široké a pestré chuťové spektrum, mezi kterým dominují tóny žlutě dužnatého ovoce.