Dobrá Vína - víno, eshop, prodej, obchod, moravská, francouzská vína - Dobrá Vína new

4.12.2019 - Předvánoční gala večeře s Miroslavem Kredvíkem

4.12.2019 - Předvánoční gala večeře s Miroslavem Kredvíkem

12. 11. 2019

V pokojném období před svátkem Sv. Mikuáše, si vás dovolujeme srdečně pozvat do útulného prostředí našeho degustačního sálu na gala večeři perfektně sladěnou s prestižními víny.

Připravili jsme pro vás bohaté degustační menu a neméně bohaté gurmánské zážitky. Patříte-li mezi milovníky vysoké gastronomie, určitě byste neměli na této degustaci chybět.

21.11. 2019 - Beaujolais  Nouveau  2019

21.11. 2019 - Beaujolais Nouveau 2019

22. 10. 2019

Složte poctu krásnému tradičnímu francouzskému svátku Beaujolais nouveau. Přivítejte nejen první posly letošní sklizně francouzského vína. Obdivujte i další vína, která vznikla v této lokalitě a jsou vyráběna tradiční metodou a mají za sebou delší proces zrání než jejich předvoj v podobě ročníku 2019.

9.11. 2019 - Svatomartinské menu

9.11. 2019 - Svatomartinské menu

18. 10. 2019

Přijďte s námi prožít krásný večer ve společnosti Svatomartinských vín ročníku 2019. Připravili jsme pro vás výběr těch nejlepších!

Čokoládovna Oliva - novínka v našem sortimentu

Čokoládovna Oliva - novínka v našem sortimentu

7. 10. 2019

Rošířili jsme náš sortiment čokolád a čokoládových lanýžu o výrobky italské čokoládovny Oliva. Mezi nejoblíbenější čokoládové delikatesy čokoládovny Oliva patří kromě nugátu hlavně čokoládové pralinky s křupavým obalem a krémovými náplněmi nejrůznějších příchutí, kterým samozřejmě dominují místní lískové oříšky.

18.10. 2019 - Velká podzimní degustace 77 vzorků

18.10. 2019 - Velká podzimní degustace 77 vzorků

10. 9. 2019

Velká podzimní degustace společnosti Dobrá vína za účasti vinařů z Francie a Itálie, na které budete mít možnost ochutnat neuvěřitelných 77 vín. Připraven bude také bohatý raut plný delikates, které jistě skvěle podpoří degustační zážitky. Využijte unikátní příležitost vybrat si ta nejlepší vína na zimní večery i vánoční svátky.

9.10. 2019 - Vína z regionu Alsasko

9.10. 2019 - Vína z regionu Alsasko

8. 9. 2019

Ochutnejte vína z vinařského regionu Alsasko z úpatí pohoří Vosges. Vína z prudkých strání a skal s výjimečným mikroklimatem. Vína ze světa jednoodrůdových produkcí.

Představíme vám vína z rodinných vinařství Paul Ginglinger, Philippe Zinck a Bernard Becht. Vše v propojení s naším degustačním menu.

Zpět na výpis
Interaktivní výběr
Pomoc s výběrem+

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

21.11. 2019 - Beaujolais  Nouveau  2019
22. 10. 2019

21.11. 2019 - Beaujolais Nouveau 2019

Složte poctu krásnému tradičnímu francouzskému svátku Beaujolais nouveau. Přivítejte nejen první posly letošní sklizně francouzského vína. Obdivujte i další vína, která vznikla v této lokalitě a jsou vyráběna tradiční metodou a mají za sebou delší proces zrání než jejich předvoj v podobě ročníku 2019.

4.12.2019 - Předvánoční gala večeře s Miroslavem Kredvíkem
12. 11. 2019

4.12.2019 - Předvánoční gala večeře s Miroslavem Kredvíkem

V pokojném období před svátkem Sv. Mikuáše, si vás dovolujeme srdečně pozvat do útulného prostředí našeho degustačního sálu na gala večeři perfektně sladěnou s prestižními víny.

Připravili jsme pro vás bohaté degustační menu a neméně bohaté gurmánské zážitky. Patříte-li mezi milovníky vysoké gastronomie, určitě byste neměli na této degustaci chybět.

Jak uchovávat víno
10. 11. 2018

Jak uchovávat víno

V případě, že nevlastníte zámek, hrad ani obdobnou nemovitost, kde sklepení nabízí prostor k uskladnění lehkých letounů, nevěšte hlavu. I v průměrných všedních podmínkách lze uskladnit kvalitní vína. Samozřejmě, že budeme mluvit o menším množství, ale pár desítek lahví někdy i stovek najde své podmínky.

Podávání vína
28. 10. 2018

Podávání vína

K hezkému zážitku a k radosti nestačí pouze víno nachladit, otevřít a jen tak vypít. K dokonalosti daného okamžiku a vychutnání vína v jeho plné kráse je potřeba trochu více. S vínem se musí umět zacházet, otvírat při správné teplotě, odhadnout dobu dekantace před konzumací, zvolit ten správný typ sklenky a samozřejmě i pokrm.

KAM DÁL?