Aceto balsamico di Modena IGP d´Or, Acetaia Malpighi
Kód: 630006-000-250Související produkty
Detailní popis produktu
Balsamický ocet z Modeny se získává z uvařeného hroznového moštu vyráběného rodinou Malpighi a z vinného octa, který dlouho stárnul ve francouzských dubových sudech. Má vysokou hustotu a sladkokyselou chuť s ovocnými odstíny a intenzivní vůní. Produkt byl vyroben v Itálii a o výrobní cyklus se plně stará společnost Malpighi. Všechny fáze výroby, od kultivování hroznů až po konečný produkt, jsou pečlivě testovány a kontrolovány.
Doporučujeme k zelenině ve všech úpravách, k salátům, ale také ke grilovanému a pečenému masu nebo sýrům.
Složení*: hroznový mošt, vinný ocet. Obsahuje siřičitany.
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 250 ml |
Příchuť delikatesy: | Neuvedena |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.