Aceto balsamico Balsamo di Mela, Acetaia Malpighi
Kód: 630008-061-100Související produkty
Detailní popis produktu
Balsamo di Mela je jablečný ocet od rodinné společnosti Acetaia Malpighi zabývající se produkcí balsamických octů a je získaný z jablek podle dávných receptur z Modeny. Jedná se o prvotřídní produkt, který je vyrobený z namáčených jablek, která jsou uvařená a zkvašená. Balsamo di Mela zraje v sudech vyrobených z jablečného dřeva pro umocnění chuti a vůně po dobu 5 let.
Doporučujeme ke kuřecímu a krůtímu masu, zelenině, pečenému masu, sýrům a čerstvému ovoci. Jablečný ocet je navíc známý svými velmi blahodárnými účinky na organismus. Jeho pravidelná konzumace pomáhá posilovat imunitu a předcházet nemocem, dokáže též zkrátit trvání nemoci a v neposlední řadě zrychluje metabolizmus, čímž napomáhá hubnutí.
Složení*: koncentrovaná jablečná šťáva, jablečný ocet
* Případné alergeny jsou v textu vyznačeny kurzivou.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vinné octy |
---|---|
Producent (výrobce): | Acetaia Malpighi |
Země původu delikatesy: | Itálie |
Země výrobce: | Itálie |
Delikatesy objem: | 100 ml |
Příchuť delikatesy: | Jablko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Acetaia Malpighi je rodinný výrobce tradičních balzamických octů v Modeně, tedy v severní Itálii, provincii Emilia-Romagna.
Léty prověřená technologie výroby pravého balzamického octa dlouhým zráním v dubových sudech, dává výrobkům Acetaia Malpighi typickou sladko kyselou chuť. Pouze vybrané výrobky té nejvyšší kvality, se mohou pyšnit označením Aceto Balsamico Tradizionale di Modena. Tyto výrobky obsahují pouze nejlepší vinný mošt, bez dalších přísad a ochucovadel.
Acetaia Malpighi také vyrábí ochucené vinné octy třeba s přídavkem jablečného moštu, fíkové směsi, nebo šafránu. Vinné octy přinášejí pokrmům nezaměnitelné chutě. Dokonale ochutí nejen saláty, ale i masové pokrmy, marinády, dokonce i dezerty.